Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 3mm-es petezsákot imitáló...

Egy 3mm-es petezsákot imitáló képlet, hány hetes terhességnek felel meg, ha valóban petezsák? Létezik, hogy a teszt még mindig negatív legyen?

Figyelt kérdés
Mondjuk ennek tegnap volt egy hete, hogy ezt látták ultrahangon, de aznap és vasárnap negatívat teszteltem sajnos.Megint tesztelnem kellene?És ha negatív, akkor már ne is reménykedjek?Visszamennem, csak 3 hét múlva kell.
2010. ápr. 16. 09:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem a 33. napon mértem ekkorát 22 mm-s nyhában. most 27 hetes vagyok. na mi lett veled? maradt a baba?
2010. ápr. 28. 08:05
 12/18 A kérdező kommentje:
6-án kell mennem orvoshoz. Ma már nincs semmi különös...nem tudom mi lehetett....majd kiderül.
2010. ápr. 28. 09:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is hasonló lenne a történetem.Én ma voltam dokinál, nekem 15.-én volt PÉ-m, ez tuti és ebből foganhatott baba ha van. A leleten ez van:12mm endometrium, benne 2mm-es petezsáknak imponáló felritkulás sejthető.3 hét múlva kontroll.Addig meg gyógyszerek, mert volt már vetélésem sajnos.

A terhestesztem 26.-án már gyenge pozítiv volt, azóta erősődni láttam.

Drukkolok neked, h hiába nega a teszt, azért baba legyen, és tesztelj majd+++!!!

Szia

2010. ápr. 28. 10:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Majd megírom mi volt a dokinál. Már nem akarok addig tesztelni...majd ott kiderül az is ha van, meg az is ha nincs.
2010. ápr. 29. 14:12
 15/18 A kérdező kommentje:
:( Megjött! Tegnap barnáztam, ma viszont erős piros, és darabos.Nem görcsölök...lehet hogy nem is volt baba? Nagyon meg vagyok zuhanva...úgy reménykedtem:(
2010. máj. 2. 16:35
 16/18 anonim ***** válasza:

:( Sajnálom!!

Talán majd ebbe a hónapba sikerül :)

2010. máj. 3. 19:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen! Igyekszem nem feladni, és újra reménykedni.
2010. máj. 4. 10:29
 18/18 anonim ***** válasza:
:( sajnálom.... De minden hónap új remény!!
2010. máj. 4. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!