Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+5hetes kismama vagyok!...

4+5hetes kismama vagyok! Lányok! Ma reggel ugy ébredtem, hogy semmi terhességi tünetem nincs csak mellfeszülés! Remélem nem lesz baj? Ugy félek, hogy felszivódik!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 07:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem nincs miért izgulnod!Én kb. ilyenkor tudtam meg, és ennyi idősen még tünetem sem volt egyáltalán.Az 5-6. hét körül kezdődött, a 4.-en még semmi nem volt.És még korán van.Gondolom, nemrég keltél fel.Napközben majd előjönnek a tüneteid, ha már vannak.Én is aggódtam a 12. hétig a vetélés miatt, bár soha nem vetéltem.Elég rossz érzés, és lassan telik el az a 3 hónap.De ne gondolj rosszra!Még reggel van, és nem minden nap egyforma.Van, amikor több tüneted lesz, van, amikor meg semmi.De ez nem jelenti azt, hogy nincs meg a baba!
2010. ápr. 16. 07:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van!!Tudom!!Tény hogy most ébredtem.Az is igaz hogy annyira lassan megy az idő,kitolnám már 11,5hétre.A fiamnál 6hetesen tudtam meg,ott is mondták,hogy felszivodhat,de ennyit nem paráztam mint ő nála.Talán idősődőm nem tudom.Őt nagyon vártuk,várjuk.
2010. ápr. 16. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha nincs semmi tüneted. Csak vérzés és erős görcs ne legyen. A babával minden rendben, ne aggódj.

Én tudtam hogy terhes vagyok, de nekem pl a 6.hétig egyáltalán semmi tünetem nem volt. 6-11.hétig meg alig éltem a sok rosszulléttől :)

Boldog babavárást és tényleg ne izgulj.

31 hetes

2010. ápr. 16. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 21. hétben járok, és még mindig nincsenek tüneteim. Azon kívül, hogy elkezdett nőni a pocakom, és vannak uh-s felvételek, semmi jele nincs, hogy terhes lennék. :)

Nyugi, minden rendben lesz. Igaz, a 12. hétig kicsit lassan megy az idő, de onnantól meg amjd repül, meglátod!

Boldog és egészséges babavárást mindenkinek!

2010. ápr. 16. 08:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást mindenkitől,és jó egészséget,és jó babavárást kivánok mindenkinek.
2010. ápr. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!