Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rá lehet beszélni a babát...

Rá lehet beszélni a babát hogy ne legyen farfekvéses és forduljon be vagy ez hülyeség?

Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább próbáld meg a kismamajógát. Állítólag az segít. Én csináltam, a 33. héten fordult be. Ki tudja mitől, lehet, hogy anélkül is befordult volna. De a dokim azt mondta, hogy lehet, hogy amiatt.
2008. szept. 28. 20:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Vagy mindentől függetlenül Ő úgyis úgy fekszik odabent ahogy akar és dönti el a dolgot?:)
2008. szept. 28. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
sokan hisznek benne, én is, sőt abban hogy egy anya igenis kapcsolatot tud teremti közte és a baba között. egy babának már csak az is jót tesz, ha az anyukája halk zene mellett simogatja, közvetve :), és beszél hozzá. én mindenképpen hiszek benne. de az tény, hogy a terhes jóga is jó lehet.
2008. szept. 28. 20:38
 4/9 A kérdező kommentje:

33 hetes leszek holnap,a dokim azt mondta nem sok esély van hogy befordul mert nekem az elejétől kezdve így fekszik, kicsit lusta a drágám a forgolódást illetően, a fejét azt persze tudja felfelé nyomkodni.:) Azt javasolta hogy naponta 3x2 percet legyek négykézláb hátha segít, de szerinte nem fog, mert elég akaratos baba már most és ráadásul a köldökzsinór sincs rátekeredve, tehát minden rendben csak simán így kényelmes neki. 2 hete csinálom ezt a négykézlábas dolgot de nem működik eddig.

A jógát azt nem késő már ilyenkor elkezdeni?

2008. szept. 28. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Még nyugodtan elkezdheted. A hátfájásra, gyomorégésre, alvásproblémákra is segít.
2008. szept. 28. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet próbálni a kommunikációt, de próbáld meg masszírozni a pocakodat lentről felfelé, és közben próbáld arra ösztönözni, hogy forduljon meg. Hátha hallgatni fog anyára. :)
2008. szept. 28. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Szió!

Szerintem ne aggódj! Az én babám koponyavégű volt végig. Valamikor a 32 hetes és a 38 hetes UH között viszont úgy döntött, hogy a medencéjét fordíjta a kiút felé. Mindenki azt mondta, hogy ilyenkor már nem fordulnak meg, de bizony az én lányom megfordult. Ilyen az Ő akaratuk. Bizony sok mindenre képesek a babák már az anyaméhben is. Sokak mondták, hogy akár a szülő ágyon a vajúdás ideje alatt is képesek a megfelelő irányba fordulni.

Én próbáltam beszélni vele, hogy forduljon vissza, de nem hallgatott rám. :D

(Spontán szültem meg a faros bébit, 2350 grammal és 57 centivel, szóval ne aggódj, minden lehetséges, csak akarni kell!!!)

2008. szept. 28. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez volt a helyzet, beszélhettem én neki! :D Úgyse fordul meg, ha nem akar... :(
2008. szept. 28. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
bizony h meg lehet beszélni vele!:)Nekem is haránt és farfekvéses volt a kislányom és a 38 héten befordult:)Üdv:10 napos kislány anyukája
2008. szept. 28. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!