Köttök valamit születendő babátoknak?
Aki igen, az egy kicsit segítene nekem?
Most kezdem az első pulcsikát, csak nem tudom hány szemmel álljak neki. (dupla fonallal fogom kötni, mert nekem így tetszik. Ezt csak az arányok miatt mondom :D)
De ha egy centit megadnátok, hogy mekkora legyen, az is sokat segítene! :):):)
Köszönöm!
:(
Nem gondoltam volna, hogy én vagyok az egyetlen elvetemült, aki kötni szeretne a babájának. :(
Szia!
Én vagyok akkor ezekszerint a 2. elvetemült aki kötött és köt is babájának. Én úgy szoktam csinálni, hogy kötök egy 10X10 cm-es darabot azzal a mintával amival majd kötni akarom a pulcsit és úgy szoktam kiszámolni, hogy hány szemmel induljak el. Mert minden fonal más vastagságú, hiába írod, hogy duplán akarod, az még nem sok mindent segít. Volt hogy vissza kellett bontanom is mert túl nagy, vagy túl kicsi lett, de ezt már 10 cm után úgyis látni fogod, ha az első kész akkor utánna már könnyebb mert lesz egy viszonyítási alapod ami után köthetsz.
Köszönöm a válaszokat!
Jelentem, közben elkészült az első remekmű. Azért kérdeztem igazából, mert még nem vettem a babának semmit, mert szerettem volna, ha az első ruhadarabja az lenne, amit az anyukája készít neki. :)
Megmutattam anyukámnak, szerinte pont jó lesz, majd a kórházból kijönni! :):):) Októberi lesz, szóval vastagabbat, s kicsit nagyobbat próbáltam ... hát remélem tényleg sikerült.
További szép babavárást, vagy esetleg már babázást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!