Akit szemprobléma miatt császároltak, leírná, hogy mi volt az ok?
Arra lennék kíváncsi, hogy más térségekben, hogyan működik ez. Nem Magyarországon élek és a doktornőm a szemüveg láttán rákérdezett, hogy milyen erős. -4-es maga a szemüveg, de az utolsó szemészeti kontrollnál már -4.25-ös lencse kellett volna. Ő azt mondta, hogy 4-es dioptria felett már nem ajánlja a természetes szülést, de persze majd a harmadik trimeszterben elküld szemvizsgálatra, hogy megállapítsák a helyzet "súlyosságát" és hogy lehet-e természetes szülés.
Akiket szemprobléma miatt császároltak: magas dioptria vagy egyéb indok volt a háttérben?
Érdekes, a cilinderes problémáról nem hallottam még. Nekem is van amúgy, csak nem emlékszem már, hogy milyen erősségű. De majd a vizsgálaton amúgyis kiderül.
Ha választhatok majd én sem fogok kockáztatni.
Szia, nekem -7 es -8 a szemem, az egyiken 1 a cilinder.
Ketszer szultem tetmeszetes uton, sem a dokim, sem a szemesz nem latott ebben semmi problemat. Neztek a szemfeneket, ereket, szemnyomast, mit tudom en mit es azt mondtak nyugodtan.
Az egyetlen "problemam" az volt, hogy kontaktlencseben szultem, mert ilyen nagyfokuk rovidlatasnal en anelkul semmit s3 lattam volna a gyerekeimbol. 😊
Bocs, de én azt a részét nem értem, hogy miért NEKED kell döntened.
Az orvosnak kellene megmondani, hogy kell-e a császár vagy sem.
Amennyiben szükséges, úgy nincs kérdés, amennyiben nem, akkor meg a természetes szülés a legjobb mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!