Kismamik volt mar ugy hogy ilyen hasogato fajdalmat ereztetek de nem egeszen elol, inkabb hatul, mintha feneketekbe belulrol has ogatna bele?
Figyelt kérdés
15. hetben jarok2016. júl. 13. 22:26
1/3 anonim válasza:
volt ilyen, mintha a vegbelemnel valami csont fajt volna...13-14. het kornyeken mikor egy nap gyalogoltam haza a melobol. utana is olvastam akkor, azt irtak normalis...
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt mindket terhessegemnel.A nogyogyaszom azt mondta, hogy normalis.
3/3 anonim válasza:
Én is nemsokára belelépek a 15. hétbe és nekem tegnap volt olyan hogy belenyilallt. Először a hüvelyembe és utána a fenekembe, de ez nem tartott sokáig. Ilyenkor sokféle tünet jelentkezhet, normális, ezért nem is paráztam csak gondoltam ne fájjon, ne legyen elviselhetetlen semmi akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!