Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik volt mar ugy hogy...

Kismamik volt mar ugy hogy ilyen hasogato fajdalmat ereztetek de nem egeszen elol, inkabb hatul, mintha feneketekbe belulrol has ogatna bele?

Figyelt kérdés
15. hetben jarok
2016. júl. 13. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
volt ilyen, mintha a vegbelemnel valami csont fajt volna...13-14. het kornyeken mikor egy nap gyalogoltam haza a melobol. utana is olvastam akkor, azt irtak normalis...
2016. júl. 13. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt mindket terhessegemnel.A nogyogyaszom azt mondta, hogy normalis.
2016. júl. 13. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is nemsokára belelépek a 15. hétbe és nekem tegnap volt olyan hogy belenyilallt. Először a hüvelyembe és utána a fenekembe, de ez nem tartott sokáig. Ilyenkor sokféle tünet jelentkezhet, normális, ezért nem is paráztam csak gondoltam ne fájjon, ne legyen elviselhetetlen semmi akkor nincs gond.
2016. júl. 14. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!