Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet méhenkívüli terhesség?...

Lehet méhenkívüli terhesség? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Június.10-én volt meg utoljára a menzeszem, elkezdtünk probálkozni párommal a babával, június.24-én amikor dolgoztam hirtelen begörcsölt a hasam alja le is kellett gugolnom és pár napig szúrkálást éreztem a hasamba, első halvány pozitív tesztemet július.7-én csináltam azóta késik 4 napja fáj a mellem, éjszaka is kijárok pisilni, néha fáj a derekam és néha fura a hasam is. Angliában élek és itt 13 hét előtt nem nagyon foglalkoznak az emberrel majd 18-án megyünk haza ahol kaptam is egyből időpontot, viszont addig még van 1 hét és nagyon félek hogy méhenkívülim van...Mert más tünetem nem nagyon van..
2016. júl. 11. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor keress rá a spermiumok életképességére is.
2016. júl. 11. 15:51
 12/16 A kérdező kommentje:

Szerintem abszolut nem azon kéne "vitázni" hogy mikor volt peteérésem és mikor nem, amikor egyértelműen leírtam hogy késik 4 napja és pozitívat teszteltem! És amúgy sem ez volt a kérdésem.

Egyébként meg megérzem a peteérést szóval tudom hogy nem attól görcsölt be a hasam mert nem pár hónapja érzem meg hanem sok éve és egyszer sem volt ilyen

2016. júl. 11. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Biologia 1 es!!!!! Ha ez igy lenne akkor nem kellene 14 napot varni a tesztelessel!!! Ha az ovu teszt pozitiv akkor 12-36 ora mulva szabadul ki a petesejt. Ami ha talalkozik a spermiummal akkor meg termekenyul. Ha...... Na ezek utan elkezd vandorolni es 6-12 nap mukva kezd el beagyazodni. Es tudnek meg meselni. A keresztlanyom biologia szakon vegzett. Szoval tudok errol a temarol mindent.
2016. júl. 11. 18:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Kibeszélt ovu tesztről??

Terhességi tesztet csináltam ami pozitiv lett, de latom nem ertelmezted a kerdest

2016. júl. 11. 18:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Figyi, ha 7en lett pozitiv a teszt, es 18an mesz dokihoz az boven jo. Akkor leszel 5-6 hetes terhes, ennel korabban az eg vilagon semmi ertelme dokihoz menni, mert semmit nem fog latni. Szoval nyugodj meg
2016. júl. 11. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Jéézusom
2016. júl. 12. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!