Lehet méhenkívüli terhesség? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Június.10-én volt meg utoljára a menzeszem, elkezdtünk probálkozni párommal a babával, június.24-én amikor dolgoztam hirtelen begörcsölt a hasam alja le is kellett gugolnom és pár napig szúrkálást éreztem a hasamba, első halvány pozitív tesztemet július.7-én csináltam azóta késik 4 napja fáj a mellem, éjszaka is kijárok pisilni, néha fáj a derekam és néha fura a hasam is. Angliában élek és itt 13 hét előtt nem nagyon foglalkoznak az emberrel majd 18-án megyünk haza ahol kaptam is egyből időpontot, viszont addig még van 1 hét és nagyon félek hogy méhenkívülim van...Mert más tünetem nem nagyon van..2016. júl. 11. 11:16
1/16 anonim válasza:
Érdekes lenne, ha így lenne, mert a méhen kívüli a 9. héten megöli az anyát. Tehát biztos, hogy van valami alternatíva. Nincs lehetetlen csak tehetetlen. Menj orvoshoz.
2/16 anonim válasza:
Ha rosszul vagy, vagy ugy erzed baj van, akkor keress a kornyeketeken egy early pregnancy unitot vagy valami walk in betegellatot. 12. hetig akkor nem foglalkoznak az emberrel, ha nincsen semmi problema. De ha van, akkor mondani kell es akkor megneznek.
3/16 anonim válasza:
Minden lehet, ezért menj el orvoshoz... De biztos nincs semmi gond, szedj magnéziumot, pihenj sokat. :) ne gondolj rosszra...
4/16 A kérdező kommentje:
Rosszul nem vagyok, csak fura a hasam alul mintha picit szurkálna a hasam de inkább bal oldalt..Köszönöm szépen a válaszokat, még ma felhívjuk az early pregnancyt!
2016. júl. 11. 11:58
5/16 anonim válasza:
A júni 24-i görcs a peteéréstől volt, méhenkívülire utaló jel csak a 7-8. hét környékén lenne.
6/16 A kérdező kommentje:
Júni.23-án volt ovuláciom mert az nap az ovu teszt nagyon sötét 2 csíkos volt, így gondolom én hogy 24-én ágyazodott be mert hallottam már olyanról akinek görcsölés és derékfájás jelezte hogy megfogant a baba. Igaz így előre nem lehet semmit megmondani, csak a doki.
2016. júl. 11. 12:18
7/16 anonim válasza:
Jajh--- egy nap alatt nem ágyazódik be! 10-12 nap mulva agyazódik be! 23án ovuláltál az 24én még sehol sincs beágyazódva.
8/16 anonim válasza:
A pozitív ovuteszt azt jelenti, hogy másnap fog kilökődni a petesejt, nem olvastad, hogy működik?
9/16 A kérdező kommentje:
De olvastam, és tudom is. De mivel 23-án voltunk együtt és az előtte lévő napokba így akkor foganhatott. 24-én volt a görcsölésem és akkor már nem voltunk együtt.
2016. júl. 11. 15:16
10/16 A kérdező kommentje:
És az utána lévő napokban sem
2016. júl. 11. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!