Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor mit lehetne tenni?...

Ilyenkor mit lehetne tenni? 14/L (az egyik barátnőmről van szó! )

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátom 14 éves, tavaly összeállt egy akkor 16 (tehát most 17) éves cigány fiúval, anélkül, hogy az apja tudta volna. Tavaly egyszer ez a fiú elszöktette ezt a lányt otthonról, a lány apja annyira mérges volt rá, hogy megtiltotta hogy 18 éves koráig barátja legyen, és hogy fiúkkal baráti kapcsolata legyen. Most jön a durvább rész: 1 hete kiderült hogy ez a lány terhes. 20 hetes terhes, a magzat életképtelen, és esélytelen az abortusz, tehát meg kell szülnie a halott csecsemőt. Nemrég kiderült az is, hogy a cigány fiútól, és utána az is, hogy üzenetekben fenyegette a lányt, hogy ha nem fekszik le vele otthagyja, megcsalja, stb.. Nem a lány tehet róla, mert szerelmes volt, és még csak 14 éves. Most mit tehetne? És a családja? Hogyan tudnék segíteni nekik?

2016. júl. 10. 22:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok, jól állsz hozzá. Ha nem tudsz segíteni, csak másokban keresni a hibát akkor inkább ne válaszolj. Oké?
2016. júl. 11. 01:12
 12/14 anonim válasza:
100%

Az egyetlen amit tehetsz hogy mellette vagy és támogatod, de nem pártolod. Igen is butaságot csinált, és erről tudnia kell akármilyen szar is a helyzet.

Beszélhessetek sokat, érd el hogy jobb kedve legyen, például nézzetek meg egy semmiképp se szerelmes filmet, sétáljatok. Legyél ott mellette, és kapard fel a földről ha kezd meginogni. Ezt végig kell csinálnia, és te tényleg csak annyit tehetsz hogy mellette vagy és nem hagyod magára a gondjaival.

Viszont azt tényleg értesd meg vele hogy amellett hogy áldozat - hibás is. Ha most elkapatod és hagyod hogy azt higgye ő totál ártatlan, akkor nem ez volt az utolsó ilyen esetetek. Ezen már javítani nen tudtok, amit tehettek az az hogy megelőzitek a többi ilyen alkalmat.

2016. júl. 11. 05:58
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
Miért életképtelen a baba? Miért nincsenek mellette még mindig a szülei? Ezt a példát látta és bárki el meri ítélni?
2016. júl. 11. 06:07
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom te hany eves vagy de..... Mit akarsz tenni ha mar megtortent az eset? Elotte neked sem mondta el? Akkor nem igen jo baratsag van koztetek. Mar tenni nem tudsz semmit. Ez most bunko lesz de az ilyennel nem lehet mit kezdeni. Eszt nem tudsz neki adni. Az higy egyedul van mert nincsenek mellette a szulei nem azt jelenti hogy hulyeseget csinalok lepten nyomon. Enegm 16 evesen sodort el a szel a haztol. Meg sem csinaltam baromsagokat. Eltem azogy tudtam. Tanultam dolgoztam. Es normalis ferfiak tarsasagat kerestem. Es azota us normalisan elek. Van 5 gyonyoru lanyom es mindenunk meg van. Nekem meg volt a hozza valo eszem hogy en elrontsam hanem szeple tegyem az eletem.
2016. júl. 11. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!