Átvilágított terhességi tesztnél nagyon nagyon halványan látszik a második csík akkor ez pozitív?
Figyelt kérdés
Menstruáció előtt 3 nappal csináltam reggel egy terhesség tesztet. Éppen hogy csak látszik rajta valami de ha átvilágítom akkor nagyon nagyon halványan látszik a második csík is. Akkor ez pozitívnak számít??2016. júl. 10. 17:38
11/22 anonim válasza:
Egy elozo valaszado vagyok. Milyen a teszt normal fenyben?
12/22 anonim válasza:
Nagy esellyel igen, de a pozitiv, akkor pozitiv, ha nemkell vizslatni a masodik csikod utan.
Orvos sem vizsgálgatná. Varj 3-5napot es csinalj masikat!:) drukkolok!!
13/22 A kérdező kommentje:
Nagyon halványan látszik világítás nélkül is. 2 nap múlva tesztelek!! Feltöltöm a képet majd és akkor hátha lesz változás. Köszönöm szépen mindenkinek. Mindenkinek ment a zöld kezecske!
2016. júl. 10. 19:50
14/22 anonim válasza:
3 nappal nemvárt előtt nem kell várni jól látható tesztet, pont azért írják, hogy nem érdemes nemvárt előtt tesztelni. Simán lehet belőle pozitív még. Erre egyelőre nem adnék semmit, a szép pozitív teszt méterekről is látszik. Ha ez pozitív, akkor 2 nap múlva nem is kell világítanod majd, szépen fog látszani. De lehet száradási csík is, világítva és extra halvány tesztnél nem lehet eldönteni. Drukkolok!
16/22 anonim válasza:
Ez az újabb őrület??? Átvilágítani???
Eddig volt a nagyítós,negatívba tevős,szétszedős,most meg ez...
Felnőtt ember vagy,bírd már ki azt a pár napot! Jobb lesz,ha most bemeséled,hogy terhes vagy aztán meg jól megjön,mert persze nem voltál az???
17/22 anonim válasza:
Ujabb orulet ugy latszik! Vagy mint valami detektivesdi.. de mindegy is mert mintha latni velnek egy 2. csikot... De lehet csak delibab...
Drukk!:)
19/22 anonim válasza:
juujjjj gratulálok tisztaszívből :)))
Nagyon nagyon nagyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Tudom nem kellett volna ilyen hamar tesztelnem de nem bírtam kivárni azt a pár napot
2016. júl. 11. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!