Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek miért van ez?...

Peppuh kérdése:

Szerintetek miért van ez? 6nappal a nemvárt előtt, barnázás vagy rendesen megjött nemtudom eldönteni!?

Figyelt kérdés
6nappal vagyok a nemvárt előtt..ma elkezdtem barnázni,de többször kell mennem a wc-re és olyan mintha megjött volna..vagymii..görcsölök elég keményen kb mint menzii-kor ez a görcsölés tart 4-5napja..tegnap még csak nagyon halvány rózsaszínes volt de csak a wc papíron látszott..most viszont pecsételek de nemtudom eldönteni hogy mi lehet..sötét vörös vagy inkább barnás de ahj..a derekam is annyira fáj és nagyon sok a savam..mar vettem be a mai nap folyamán 2kapszula NoSpa görcs oldót is..de azsem igazán szünteti meg ..:/ kérlek valaki aki ebben vagy ehez hasonló cipőben jar írjon par sort..vagy aki tapasztaltabb..sajnos egyedül vagyok a párommal és nincs aki tanácsot adna nekem ebben.. Köszönöm szépen
2016. júl. 8. 18:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Miért van az hogy mar a második alkalommal veszem eszre hogy vérzik vagy vérzett az orrom ? ennek is koze van valamihez?
2016. júl. 9. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

9. vagyok, én kérdeztem, hogy vagy, csak aztán lemerültem.

Ahogy írták lehet megjön, lehet beágyazódás, de azért leírom vele mi történt.

Múlt hónapban nemvárt előtt 5 nappal elkezdtem barnázni, majd a nemvárt napján vérezni. Kevesebb volt és rövidebb ideig tartott, így csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Mentem dokohoz, mondtam mi van, csinált hüvelyi uh-t, de nem látott semmit. Lehet még kisebb - mondta, írt fel Untrogestant 2 hét múlva menjek uh-ra, 7 hetesen már látni kell. Nem is idegeskedtem első babám is bújkált, anyukám anno hugommal ugyanígy volt, mégse lett semmi baja, egészség lett.

Majd múlthét hétfőn letelt a 2 hét, mentem uh-ra, méhen kívüli terhesség. Jobb petevezetéket kivették. Ma lennénk 9 hetesek:(

Nem mondom, hogy neked is ez van, de kérdezték fájdalmat, de mégaz én kicsim kicsi volt ahhoz, hogy fájjon.

De ha tényleg méhen kívüli, az veszélyes.

Majd írj még!

2016. júl. 9. 08:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy nem vagyok olyan szerencsétlen..igazabol nekem 2eve 2014-be volt egy abortuszom..es lehet hogy azért fajba ennyire..most perpill nem faj..mert volt olyan nap amikor azis fajt ahogy leültem.. Nagyon remélem hogy normális helyen van ha van is mert en beleőrülök.. Novemberbe volt egy 4,5honapos terhességem csak volt novemberbe egy szem műtéten es a műtét közben megállt a pici szíve..igy elveszítettem..most mar akarom hogy sikerüljön..
2016. júl. 9. 09:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Megjött úgyhogy pompás. :( :( kicsit mintha (nem mintha) darabkás..(alvadtvér) is jön ez normális? Vagy ez most akkor kémiai terhesség volt vagy rendes terhesség volt csak elvetéltem? :( még most sem tudom elhinni hogy nem jött össze:(
2016. júl. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!