33 hetes vagyok. Nagyon lassan telik az idő. Mivel lehetne siettetni?
Én 31 hetes vagyok. Siettetni nem igazán lehet, meg nem is szabad, de sokkal jobb, ha lekötöd magad valamivel.
Én csináltam nagyjából egy tervet, vagyis összeraktam a fejemben, hogy mire mikor szánok időt, melyik héten milyen programom lesz, hogy ne unatkozzak. Én a megoldást abban találtam, hogy ameddig bírtam dolgoztam, közben nem is vásárolgattam a babának, mert sem időm, sem energiám nem volt rá munka mellett. Igazából holnaptól kezdődik az a része a terhességemnek, amikor valóban itthon vagyok és a babaholmikkal és a lakással foglalkozhatok, nézegetem, hogy mire van szükség, mit kell beszereznem, hol a legolcsóbb és a legegyszerűbb. Ha minden megvan, akkor elkezdem a ruhákat kimosni és vasalni, szerintem ez el fog tartani egy ideig, tekintve, hogy már nem mozgok valami gyorsan, no meg nem is kell sietni. Főzőcskézek, kirándulunk, kényeztetem a férjemet és magamat, mert ha meglesz a babó, akkor erre nem igazán lesz lehetőségünk egy ideig. Összességében a 37. héttől nem terveztem be semmit, hiszen akkor már bármikor jöhet.
Nem tudom, hogy te hogy állsz az előkészületekkel, kell-e még vásárolgatnod, készülődnöd, takarítanod, ha igen, akkor ezzel repülni fog az idő, hidd el!
Szia!
Igazából nem lehet siettetni, hülyén hangzik de ne gondolj erre folyton és akkor észre sem veszed már el is múlt az idő:)Majd a kiirt időpont előtti napok lesznek nagyon hosszuak főleg ha túl is hordod.:)Addig menj sokat vásizni nézelődni barátnőzni!!(utána egy ideig nem fogsz tudni)..
Üdv.: hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!