Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek, akik egyszerűen...

Van köztetek, akik egyszerűen csak elkezdtek védekezés nélkül együtt lenni, és nem pedig ráálltak a "babaprojektre"?

Figyelt kérdés
Tudom, bután fogalmaztam. Úgy értem, egyszerűen csak már nem tettek ellene, jöjjön, ha jönni akar alapon.
2016. júl. 7. 13:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mivel elsőre összejött, így mondhatjuk hogy így volt, de... mivel sok éve mindig megéreztem az ovulációt, nem volt így se annyira a véletlenre bízva, mert tudtam, hogy mikor nagyobb az esélyünk.
2016. júl. 7. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Megbeszéltük,hogy akàr jöhet is a baba és ennyi. Aztàn 1 év kellett,hogy összejöjjön. Màr kezdtem aggódni,mert az utolsó 3 hónapban az időpontokra is figyeltünk.
2016. júl. 7. 13:56
 3/17 anonim válasza:
Mi így voltunk vele, az 5. hónapban lettem terhes.
2016. júl. 7. 14:03
 4/17 anonim ***** válasza:
Mi így voltunk. Január eleén beköltöztünk a lakásunkba, megbeszéltük, hogy mostmár jöhet a baba, február 8-án pozitívat teszteltem. Nagyon örültünk :)
2016. júl. 7. 14:05
 5/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert egy pár hete egyáltalán nem védekezünk. Korábban már megbeszéltük, hogy jöhet, egyáltalán nem baj, ha becsúszik. Így át is álltunk csak Pharmatexre. Aztán mostanában valahogy az is elmarad... De úgy konkrétan meg nem beszéltünk róla, hogy akkor innentől most mi gyereket CSINÁLUNK. És nem tudom, hogy ez baj-e. Csak egyszerűen védekezés nélkül vagyunk együtt.
2016. júl. 7. 14:09
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem baj,sőt,szerintem ez az ideális.Felesleges ráizgulni a dologra.
2016. júl. 7. 14:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a felelősségvállalás híve vagyok. Tisztább, ha hangosan ki vannak mondva a dolgok.
2016. júl. 7. 14:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltünk róla, és amikor mindketten biztosak voltunk benne onnantól nem védekeztünk. Elmentem nődokihoz is, rákszűrésre és vérvételre.

Nem hőmérőztem, nem ovuteszteltem, nem használtam appokat hogy mikor van termékeny napom stb. Csak onnantól védekezés nélkül voltunk együtt. Mindkét gyerkőcünk a 7. hónapban fogant.

2016. júl. 7. 14:53
 9/17 anonim ***** válasza:

Ezt teljesen más, mint amit kérdeztél!

Természetesen megbeszéltük, hogy gyereket akarunk, azért nem védekezünk, csak épp nem csináktunk menetrendet hozzá.

Úgy nem vállaltam volna, hogy nem mondjuk ki, "csak" lassacskán teljesen elhanyagoljuk a védekezést.

(Első voltam)

2016. júl. 7. 15:07
 10/17 anonim ***** válasza:
55%
Mi ugyanígy voltunk, én sem számoltam az ovulációs napokat, és nem is voltunk együtt többször a gyerekprojekt érdekében, mint ahányszor azelőtt. 2. hónapban jött össze, mindketten örültünk.
2016. júl. 7. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!