Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit késhet? Mitől lehet?

Mennyit késhet? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, a barátommal 06.21-én feküdtünk le először, utána 06.22-én, majd 06.29-én. Mind a három óvszerrel volt. 07.02-án kellett volna megjönnie, de ma (07.05-én) se jött még meg. Kezdjek aggódni? Vagy ez normáis ilyen korban?

2016. júl. 5. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen korban egyrészt normális, ha késik.

Másrészt a szex is okozhat olyan változásokat, amitől késik, főleg az első időszakban.

És igen, akár teherbe is eshettél, hisz az óvszer sem száz százalékig biztonságos, (javaslom a pearl index fogalmát átnézni).

Ha késik 2 hetet, csinálj egy tesztet és kiderül az igazság.

Egy jótanács: ha nemi életet élsz, járj rendszeres orvosi vizsgálatra is, mert felelősséggel tartozol a testedért. Kérj időpontot egy nőgyógyászhoz, és beszéljétek át a helyes védekezést is.

2016. júl. 5. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem jó a kategória
2016. júl. 5. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!