Felvennétek ezt a ruhát kismama fotózásra? Nem áll furán?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten terhes ruha. Félek, hogy emiatt kicsit furán áll. Szabadtéren lesz a fotózás, napraforgómezőn. Nektek tetszik ez a ruha? Felvennétek fotózásra? Nem áll bénán rajtam?
33hkm
2016. júl. 5. 11:22
11/17 anonim válasza:
Én nem venném. Nekem túl sok a mell és elől rövid, felkap. Mondjuk ha a lábadat takarja majd a mező, akkor elmegy, úgy nem fog látszani hogy nem lesz teljesen egyértelmű hogy nem kismama szabású ruha (azokat ugye elől hosszabbra szabják, hogy ne legyen rövidebb felvéve, mint hátul).
12/17 anonim válasza:
Tényleg nagyon csinos vagy benne, de a cici szerintem is sok.
14/17 anonim válasza:
Jól áll csinos vagy.
Nekem annyi a bajom vele, hogy nem hordok ilyen színű ruhákat. De rózsaszínben pl. felvenném :)
15/17 anonim válasza:
Tényleg csinos, de feketét kismama-fotózásra nem vennék fel, hiába sok feketém van és szeretem. Nekem valahogy nem passzol a szín a hangulattal.
16/17 A kérdező kommentje:
Élőben nem fekete, hanem sötétzöld :)
2016. júl. 5. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!