Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket a várakozásról? Még két hetem van a 12. ultrahangig, de nem tudom, hogy fogom kibírni. Minden nap megnézném, hogy rendben van-e minden.
Jah és akkor mond már meg légy szíves, hogy hogy nézed meg minden nap?
Ha nem nyúlkálsz, ha nem szívhangozol, akkor tesztelsz, vagy mi a fene? El nem bírom képzelni.
Ha meg tesztelsz, annak (csak hogy nyugtassalak, mint ahogy kérted) semmi értelme...
(és megint nem gonoszkodom, csak mivel én már szültem, van tapasztalatom és a stílusodtól függetlenül, tényleg kíváncsi vagyok, hogy hogy ellenőrzöd minden nap...
Oké. akkor is javaslom a magnéziumot, segít megnyugodni, és akkor nem fogsz a 40. hétig kattogni.
És minden rendben lesz természetesen, csak ezen gondolkodj.
Könnyű szülést.
Szervusz.
Nincs élete ennek a trollnak, ne foglalkozz vele...
Én is aggódós vagyok, megemelek valamit, aztán elgondolkozom, hogy ártottam-e vajon... persze a valami alatt érts nem túl súlyos dolgokat: egy kis tál leves, stb :P amitől bajom nem lehet.
Én kicsit többször is mentem dokihoz, mint kellett volna, bár a magánon nem fontos nekik, csak fizess.
Na én is ilyen vagyok... :D ha rosszul fekszem az ágyban, akkor félek, hogy ósszenyomom... Tudom, teljesen nem normális dolog, mindig nevetek magamon, de nem tehetek róla :)))
Én is voltam egyel többször mint ahogy be voltam írva az orvosnál, de jól tettem, akkor megnyugodtam :) a legrosszabb, hogy iszonyatosan türelmetlen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!