Detralex terhesség alatt? Van akinek használt?
A nőgyógyászom javaslatára, a visszereim miatt Detralexet kell szednem. Aki szedte a terhessége alatt, annak segített valamit?
Illetve szülés után is kellett szednetek esetleg?
En 38 hetesen szedtem par napig kura szeruen. (Ahogy aranyer miatt javasoljak a betegtajekoztaton.)
Akkor jott ki az aranyerem, nagyon durva volt, jarni alig tudtam, minden kremet/kupot kiprobaltam es semmi sem segitett.
Az orvos vegul ezt javasolta.
Nekem segitett, 2-3 nap mulva mar sokkal turhetobb volt, vegul teljesen megszunt a fajdalom.
Nem emlekszem pontosan, de kb egy hetig kellett szednem.
Szia! Én a terhességem 4-5. Hónapjától szedtem, mert előtte szinte folyamatosan begyulladt a térd alatti visszerem.
Egészen a szülés napjáig szedtem, és se a visszereimmel, sem az aranyeremmel semmi gond nem volt.
A gyermekem egészségesen született és már majdnem 4 éves.
A gyógyszerész javasolta a szedését, örök hála neki.
Szia,
Harmadik terhessegem, mar a masodikkal is visszeres lettem, honapokig harisnyaztam.
Most a harmadikkal nagyon csunya lett es sokkal korabban elkezdodott, az angiologusom viszont kozolte, minden gyogyszert kivontak mar az alkalmazasi korbol terheseknek, mar nem adhatnak, nem javasolhatjak (detralexet sem, kulon kiemelte). O szemely szt nem ert vele egyet, mert nem tud semmi problemarol, amit okozott volna, de ez az uj allasfoglalas.
A nogyogyaszom egyebkent nem is tudott errol.
Nekem egyebkent anno a detralex nem hasznalt, bar lehet nagyobb dozisban kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!