Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen szabad-e görcsölni?!

32 hetesen szabad-e görcsölni?!

Figyelt kérdés

32 hetes kismama vagyok és mostanában nagyon sokat görcsölök. Olyan, mint a menstruációs fájdalom, és csak pár másodpercig tartanak, viszont elég gyakoriak. Főleg reggel és este jönnek elő, de van, hogy napközben is...

Pisilni is 10 percenként járok. Állandóan zsibbadnak, vagy éppen fájnak a végtagjaim, fáj a derekam, hátam, szinte egész nap. Mitől lehetnek ezek?! Létezik, hogy idősebb terhes vagyok és már lassan szülnöm kellene?! Segítsetek!!!!

2010. ápr. 14. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínüleg jósló fájások :) Nem kell félni, teljesen normális :) Szedhetsz rá Magne B6-ot és pihenj sokat :) Ettől nem vagy időseb terhes, teljesen normális :)
2010. ápr. 14. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van, kb 4 napja minden nap többször előjön a mensis érzés. Gyakorol a méh, ez már jóslójellegű. Nincs gond, nyugi!

33 hetes pocis

2010. ápr. 14. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van nalam is, penteken leszek 33 hetes. Joslofajasok. Ma is egesz nap jelentkeztek, hol hosszabb, hol rovidebb idore, rendszertelenul. Ne aggodj! Mostmar ez lesz szulesig. :)
2010. ápr. 14. 17:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Én akkor is azt olvasom mindenhol, hogy az utolsó hetekben kellene hogy ezek jelentkezzenek...Most akkor mi van?
2010. ápr. 14. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!