Ha a 8,9. DPO-n csont negatív teszt, attól még lehet baba?
Szia,
Nem biztos hogy akkor volt peteérésed amikor sejted hogy volt, nekem is mint utólag kiderült nem akkor fogant a baba mint én sejtettem, lehet hogy nálad is ez történt :)
Várj pár napot és tesztelj újra, hiszen még elég korai, lehet hogy annak ellenére hogy már ott a baba, nálad lassabban emelkedik a HCG szint..
A beágyazódásig 7-12 nap az út. A HCG hormon 2-3 nappal utána elegendő mennyiségű általában, hogy kimutassa a teszt.
Túl korán teszteltél...
Szurkolok azért!
Ezek idióta tesztek, vegyél rendeset! És semmit nem jelent még, hogy most negatív.
Nekem mensi előtt 2 nappal a 20-as érzékenységű teszt negatív volt, míg az 50-es érzékenységű drágább clearblue teszt már halványan pozitív.
Egy tapasztalat: szerencsére mindig van egy kiskapu: a szex is okozhat tüszőrepedést, tehát azért mert a dokid egy adott napon látott valamit, attól még a következő napokban is történhetett megtermékenyülés. Az én 1. babám pl így fogant :)
Drukk!
Szerintem a 8-9. dpo-n meg nagyon keves baba produkal pozitiv tesztet!
Tenyleg felesleges volt ilyen koran tesztelned, csak arra jo, hogy idegesitsd magad meg jobban.
A beagyazodas ugyan lehet 7 nap is, de az elegge a minimum, meg a dokik is inkabb tizzel szamolnak. Tegyuk fel, hogy a tizedik napra lezajlik a beagyazodas es elkezdodik a hcg termelodes. Meg akkor is szukseg van 1-2 napra ahhoz, hogy a hcg elerjen egy olyan szintet, amire a terhessegi teszt reagal (meg a tizes is, foleg hogy nem feltetlenul jelenti azt a tizes erzekenyseg, hogy olyan hihetetlenul jol reagal az a teszt).
En is nagyon turelmetlen voltam mindket babam foganasakor (foleg, hogy mindketszer megereztem, hogy abban a honapban sikerult). De ettol fuggetlenul az elso babanal sikerult kibirni a nemvart mensi napjaig, a masodik babanal pedig a 12. dpon csinaltam az elso tesztet. Nagyon-nagyon halvany pozitiv lett akkor, gyanitom, hogy elotte 1 nappal meg teljesen negativ lett volna, a 8-9. dpo-n meg foleg! Ettol fuggetlenul volt baba. Jah, es en is pontosan tudtam, hogy mikor volt peteeres, mert figyelve volt.
Mellesleg a 12. dpo-n reggeli vizeletbol a tizes erzekenysegu papircsikos teszt csont negativ lett, delutani vizeletbol a clearblue meg pozitiv. Halvanyan, de lathatoan, pedig asszem 50es erzekenysegu. Megis jobb.
Majd a 12-13-14 dpo-nál tesztelj,addíg csak idegeled magad.Ha kimarad a mensid az tutibb jel.
Ne görcsölj annyira,ha ott van az a baba ott is marad ha meg nincs úgyis megjön a mensid.
15+5 heteske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!