Azoktol kerdeznem akik hanynnak szinte vegig a terhesseguk alatt es fogynak is, miert nem szednek hanyas ellen gyogyszert?
Kérdező!
Egyfolytában azzal jössz, hogy nem kaptál még választ a kérdésedre. De, kaptál! Többen írták, hogy vagy azért nem szedtek ilyen gyógyszert, mert nem bíztak meg benne 100%-ig, vagy azért, mert azt is kihányták. Nagyon sokan válaszoltak, miért nem vagy ezekkel megelégedve? Komolyan, mit szeretnél hallani, ami úgy érzed, "értelmes" válasz a kérdésedre?
Amúgy én sem szedtem semmi ilyesmit. Igaz, én csak a 4. hónapig hánytam a két gyerekemmel, de akkor reggeltől estig. A dokim nem is említette, hogy létezik ilyen gyógyszer...szerintem nem véletlenül nem ajánlotta. Írod, hogy te 100%-ig megbízol az orvosodban. Én is! Épp ezért, ha nem mondta, én is úgy gondolom, hogy nem érdemes kockáztatni.
Természetesen a te döntésed,szeded-e a gyógyszert. De ne szóld le azokat, akik valamit másképp csinálnak, vagy eltér a véleményük. Főleg nem egy olyan gyógyszerrel kapcsolatban, aminek a magzatra való káros- nem káros hatása még nem bizonyított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!