Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azoktol kerdeznem akik hanynna...

Azoktol kerdeznem akik hanynnak szinte vegig a terhesseguk alatt es fogynak is, miert nem szednek hanyas ellen gyogyszert?

Figyelt kérdés
Va olyan ami egyaltalan nem artalmas semilyen mertekben a ,magzatnak,viszont nagyon nagy segitseg a hanyas ellen.Igy a kismama is boldog es egeszsegesen taplalkozhat anelkul h szenvednie kellene.Vagy szeretnek hanyni es szenedni,fogyni?Tenyleg erdekelne miert kinozzak magukat ezek a kismamak.
2016. jún. 28. 11:09
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

én is végighánytam a terhességemet. (-10 kg-val mentem szulni, a fiam pedig 4 kg val szuletett, tini koromban voltam ilyen vékony)

kaptam rá gyogyszert, hol segitett, hol nem. folyamatosan nem szedhettem, szunetet kellett tartani. mielott dolgozni mentem bevettem egy szemet, mert a buszon mindign rosszul lettem.

néha ugy gondoltam, hogy oké mostmár tul vagyok ezen az idoszakon, és akkor tessék egész éjjel hánytam..igazábol az epén kivul már más nem is jott ki belole. na akkor másnap ujra a gyogyszer..napi egy szem volt a megengedett.

2016. jún. 28. 13:23
 22/46 anonim ***** válasza:
88%
Igen én sem tudok már erre mit mondani. Olyan egyszerű vagy, mint egy faék, akkor szedj kedvedre olyan gyógyszert, amilyet csak akarsz, csak az ostoba kérdéseidet máshol tedd fel.
2016. jún. 28. 13:49
 23/46 A kérdező kommentje:
Az utolsonak annyit ,h mondtam bunko valaszok nem kellenek.Es a szemelyeskedest meg a jelzoket be lehet,naiv..stb be lehet fejezni.En sem tettem senkire ilyen jelzot,sot a bunko valaszokat kiveve mindenkinek ment a zold kez..Nem kotelezo ide irni es valaszolni mindenkinek ,foleg aki csak bunkozni tud.Feltettem egy kerdest ahogyan masok is,sem bunko nem volt sem kulonleges.Aki nem tud ertelmes valaszt,az mehet masfele irkalni.Es nem allitottam magamrol azt h okos vok vagy hogy mindent tudok,de ez nem is idetartozik.Tovabba ,olyan velemenyt se kerek aki megmondja nekem mit gondolok a tobbi anyarol,meg mit feltetelezek.Nem gondolok,nem feltetelezek,kerdeztem.Ha valakinek meg van hozzaszolasa mert erti a kerdesemet,szivesen fogadom,hiszen valaszt nem kaptam eddig a kerdesemre.
2016. jún. 28. 14:00
 24/46 A kérdező kommentje:
A 22-,nek!Ne itelj!nem tudom milyen tapasztalataid vannak neked az orvosokrol,en meg egyetlen orvos szajabol sem hallottam hogy a dohanyzast vagy alkoholt nyugodtan lehet,jot tesz a babanak.Ez szamomra meseszeru.Es ha az orvosnak nem hiszel,hat kinek?Ebbe ne menjunk bele.Szamomra ez ertelmetlen dolog.De te sem a kerdesemre valaszoltal
2016. jún. 28. 14:05
 25/46 A kérdező kommentje:
Utolso hagyd abba a jelzokkel valo dobalozasodat , mondtam nem vok kivancsi a cigo stilusodra.Tovabba a gyerekemet a szadra ne vedd.Magadat sajnald hogu nem tanultal meg ertelmesen intelligensen fogalmazni csak tragar szavakkal dobalozni.
2016. jún. 28. 15:03
 26/46 anonim ***** válasza:
91%

Fejezd be a picszast meg az egyeb jelzokkel valo irkalast.Nem vok kivancsi az analfabeta cigo stilusodra.en nem mondtam h okosnak kepzelem magam ,te pedig ne alazgass ismeretlenul.Tovabba megkernelek h a gyerekemet a szadra ne vedd,mert akkor en sem fogom magam vissza majd.Lehet abbahagyni nem vagyok rad kivancsi .Mar jelentettem is a kommentedet.

Ezt irtad nekem kedves kerdezo uzenetben!

En itt valaszolok.

1nem vagyok cigány.

2. Nem vettem a szadra a gyermekedet, pont hogy jo kivansag volt..

3.en meg jelentettem a kerdesed, mert ez provokálò, ne is csodalkozz h megvedem magam. Normalis volt az elso 2kommentem. De ahogy te valaszoltal az mar hihetetlen volt szamomra! Nem birod a kritikat. Te szidod itt a kismamákat de te Szentnek hiszed magad.:)

2016. jún. 28. 15:03
 27/46 anonim ***** válasza:
80%

a válasz sokadszorra röviden, ami senkinél sem tetszett: nyilván senki sem élvezi a hányást és fogyást, csak sok kismama nem kockáztatja meg a gyógyszerszedést az esetleges magzati károsodás elkerülése végett.

bárki bármit mond, és bármi van ráírva, mindenki tegye azt, amit az anyai ösztöne diktál. nem ők a hülyék, amiért nem vesznek be, csak biztonsági játékosok.

2016. jún. 28. 15:28
 28/46 A kérdező kommentje:
En azokrol a kismamakrol kerdeztem ,akiknek van lehetoseguk,illetve lenne hogy a hanyas ellen gyogyszert szedjenek,pl.az orvos ajanlja,mert akkora merteku esetleg a hanyas hogy abbol nagy baj adodhat ha nem szunik meg.Ok miert nem szedik a gyogyszert?Nem tudom miert sertodik meg ezen nehany kismama,mi ebben a provokalo.Baratnom pl.vegighanyta az egesz terhesseget,ketszer kerult korhazba sulyos kiszaradas miatt,es megsem szedte a gyogyszert!Mert felt a 0,1% eselytol nehogy baja legyen a babajank, ha kiszarad es infuziora kotik,vagy elajul valahol,azzal nem kockaztatja a babaja egeszseget?Ugyanmar!Szamomra ez nem valasz hogy fel az esetleges mellekhatasoktol,plane hogy az orvosa irja fel.
2016. jún. 28. 15:45
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
De érts már meg, hogy ha valaki veszesen hány, akkor a tablettát is ki fogja hanyni! Nem véletlenül fektetik be ilyenkor infuziora és nem bogyókat adnak otthonra.
2016. jún. 28. 15:49
 30/46 A kérdező kommentje:
Nem igaz mert en is veszesen hanytam,pont ezert irta fel az orvosom.maskepp mehettem volna korhazba,te is ertsd meg amit en irok.
2016. jún. 28. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!