12 hetesen egy pici vilagosbarna folt a bugyin. Baj van?
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 15:10
1/5 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta, hogy minimális barna folyás normális, de én eléggé aggódós vagyok, szóval én biztos egyből elmennék orvoshoz. Inkább feleslegesen menj el, minthogy ne menj el és aggódj végig, amivel többet ártasz...
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül baj, de menj inkább orvoshoz!
3/5 anonim válasza:
Terhesség alatt minden vérzés haladéktalan orvosi ellenőrzést igényel. Valószínűleg nincs baj, de inkább nézzenek meg! A vérzés lehet jelentéktelen semmi és vetélés kezdetete is, mindkettőben volt részem. Nézesd meg magad, az a biztos!
4/5 anonim válasza:
szerintem semmi,de azért mutasd meg magad a dokinak.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Hivtam a dokit azt mondta,ha lenne fajas vagy erosebb folyas menjek,de azota semmi. Azert megijedtem, volt cisztam is,lehet,hogy az tisztul?
2016. jún. 27. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!