Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha szokott "fura"...

Normális ha szokott "fura" hangokat kiadni a Pocim? 32 hetesek leszünk

Figyelt kérdés
Olyasmi mint amikor korog vkinek a hasa,de mégse az. Nekem mostanába nagyon sokszor van és elég hangos is, főleg amikor elkezdek enni. Ez normális? Lehet hogy a kiscsaj az a hasamból vagy csak én vagyok a hülye?:)
2008. szept. 27. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallok hasonlókat, gondolom, hogy teljesen normális. Én mondjuk csak akkor, ha a baloldalamon fekszem, kicsit furcsa érzés és tényleg gyomorkorgásra emlékeztet, de mégsem az. Szerintem ugyanarról beszélhetünk. Nem fáj és nem is ég a gyomrom, csak kicsit zavaró.
2008. szept. 27. 15:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Az lesz az akkor.:)

Szerinted ilyenkor minek a hangját lehet hallani? Én már kezdem megszokni csak érdekelne vajon mi az. Dokihoz csak 2 hét múlva megyek, emiatt meg nem akarom felhívni.:)

2008. szept. 27. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok. Én arra gondoltam, hogy valószínűleg a gyomorműködést hallom ilyenkor. Ahogy a savak bontják a bekerült dolgokat, illetve azt a gyomor mozgatja is ilyenkor valamennyire. Gondolom amiatt hallható most ez, mert a baba megemelte a gyomrom (amit érzek is rendesen, gyakran nekem bent sem marad az étel, mert a babóm "kirúgja") és emiatt kicsit most másképp működik.
2008. szept. 27. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!