Kinek "jött be" a kiírt dátum? Tényleg pont 40 hetesen születik a legtöbb baba, vagy a 40 hét csak irányadó?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 15:59
11/25 anonim válasza:
elso a kiirt napon,masodik pont egy hettel elotte szuletett.
12/25 anonim válasza:
Ez egy átlag számolás alapján lett így napra meghatározva. Kiírt dátum plusz minusz pár nap amikor a legtöbb baba megszületik. De ezt nem kell naprapontosan érteni azért. :) szóval ez inkább irányadó. Még aki pontosan tudja melyik nap fogant is a baba sem pontosan aznap fog szülni.
Én pontosan tudtam mikor fogant és 2 nappal előbb jött.
13/25 anonim válasza:
Adatbazis szerint Magyarorszagon a gyerekek 4%-a jon a kiirt napont vilagra.
14/25 anonim válasza:
En 39+3-ra szultem :) viszont nem tervezett terhesseg, 10 hetesen tudtam meg, h az vagyok, es nem tartottam szamon, h mikor jott meg, ugyhogy meretek alapjan tippeltek.
15/25 anonim válasza:
Betöltött 37 hét már nem számít koraszülésnek, és maximum két hétig hagynak túlhordani. A kettő között bármi lehetséges. Az én gyerekeim 5, 10 és 9 nappal a kiírt dátum előtt születtek, pedig biztos, hogy a második a ciklus elején, a harmadik pedig a végén fogant.
16/25 anonim válasza:
Első 2 héttel jött korábban, a második majdnem korababa lett, 34,5 hétnél indult be, de aztán meggondolta magát és kerek 39. hét lett belőle :D
18/25 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy a gyerekek nagyjából 5%-a születik a kiírt napon, 85%-a korábban és 10%-a később. A mi fiunk 4 nappal jött korábban. A kiírt dátum csak egy nagyjábóli becslés.
19/25 anonim válasza:
1. gyerek: 9 nappal előbb.
2. gyerek: 10 nappal előbb.
3. gyerek: 3 nappal később.
Mindhárom magától indult meg.
A babák nagyon kis része születik pont a kiírás napján.
20/25 anonim válasza:
Szerintem csak irányadó. Nekem 38 hét plusz pár nap volt mindháromszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!