Akinek van otthon medencéje az terhesen is belement?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok.De nem merek bele menni.Klórt raktunk a vízbe.A két gyerekem és a férjem fürdik benne.Félek nehogy valami fertőzést elkapjak.2016. jún. 24. 15:34
1/5 anonim válasza:
Belementem 1x, de akkor meg nem tudtam, hogy terhes vagyok.
Amugy az uszast ajanljak a terhesseg vegeig, jo kis torna, es az usziban is van klor.
2/5 anonim válasza:
én a terhességem végéig jártam uszni, anyosomék medencéjébe is belementem még 38 hetesen is. nem volt semmi gond. (errol ár hosszasan irtam egy korábbi kérdés kapcsán)
3/5 anonim válasza:
Én nem, de állandóan visszatérő fertőzésem volt így is. Annyi kúpot nem használtam előtte 15 év alatt, mint terhesen. A terhesség még érzékenyebbé tett.
4/5 anonim válasza:
elsővel sokat úsztam, 36. héten mondta az orvos hogy most már elég, de akkor is zárt voltam.
most nem úszhatok, már nyitva vagyok, pedig még 6 hét van hátra :( tehát idén teljesen kimarad, nagyon szomorú vagyok, de ez van, nem kockáztatok meg egy fertőzést
5/5 anonim válasza:
Én rákérdeztem a dokimtól, szabad utat kaptam. Ma is fürödtem benne, jövő szombaton megyünk nyaralni, a tengert is engedik! :)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!