Ez lehet terhesség? 05.12. én jött meg utoljára. Teszteltem párszor, de negativ volt mindeggyik tesztem.
Figyelt kérdés
Voltam nőgyògyàsznàl,megvizsgàlt kèzzel,hüvelyi uh-t is csinàlt,azt mondta terhessèg jelenleg nem làthatò.12mm a Nykh-m!Amire azt mondta mèg bàrmi lehet..!?Ma vagyok a 40.napon,a menstruàciom 05.12tòl 05.17ig tartott...ez lehet mèg terhessèg?Szerdàn voltam dokinál,azòta nem teszteltem..hasam nèha szurkàl hol erősebben,hol kevèsbè van mikor nem is fàj.Egyszer azt èrzem mindjàrt megjön egyszer meg semmit..!Kettő hèt mulva kell vissza menjek!Olyan tanàcstalan vagyok,soha nem volt mèg ilyen velem. :(2016. jún. 24. 14:58
11/12 A kérdező kommentje:
Van ertelme igy elmenni orvoshoz meg?Es megvizsgal igy,hogy verzek?Egyre jobban erosodik..!Mondjuk tampont meg nem kell fel tennem,mert tettem fel 1 5oraja..de mikor kivettem elegge fajt es nem volt olyan veres..viszont ha nem teszek akkor jobban verzek!Vagy is tobbnek latom a verzest!14tol rendel ma a dokim!Ha fekszem akkor jobb de ha felkelek nem valami jo erzes!!
2016. jún. 27. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!