Mekkora lehet a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Bizonyára többen is tapasztaltatok már pattogó; recsegő hangokat a pocakból amiket ugye a baba izületei; csontjai adnak ki.Aki tapasztalt ilyet ; annak végül mekkora babája született és mikortól hallotta kb.? Az első fiammal kb a 30. Héttől Hallottam; ő 3370gr;51 cm lett.Most ismét hallom már egy ideje.Még van 4 hetem..nagyon kíváncsi vagyok.Szóval; kinek mekkora lett 😉?2016. jún. 23. 12:29
11/12 anonim válasza:
Nekem is volt a fiammal,de ő a körmét pattogtatta.(születése utàn is) 4kg- val született. Lànyommal is hallottam ő 3,4 kg lett végül,de neki meg valóban az izületei ropogtak,néha olyan,mintha kitörne keze làba,nagyon durva.
Szerintem semmi összefüggés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!