30 hetesen mennyire jók ezek a magzati méretek?
Figyelt kérdés
Bpd:82 mm Thq:84 mm Fl:57 mm
A fejátmérő és a mellkas nem túl nagy a korához képest,a combcsont hossz nem kevés?
Méhlepény érettsége: 2-es fokban érett
Ez miatt viszont aggódom!!!Nem öregszik túl gyorsan?
2016. jún. 22. 14:12
1/3 anonim válasza:
Én majd csak pénteken megyek a 30. hetes uh-ra, de már tájékozódtam egy kicsit. A méretek nem kiugróak, nálunk is a combcsont arányaiban picit kisebb, ez főleg fiúknál elég gyakori. A te arányod 69 % (ti: fl/bpd), az enyém is e körül mozog, az orvosom szerint teljesen jó. Amit olvastam eddig a méhlepényről, hogy 30. hét körül már lehet II fokban érett, ha gond van, az orvos úgyis szól (mert nem csak ez az egy dolog számít, hanem egyéb tényezők is, amit az uh-n az orvos lát). Szóval én egyelőre ennyit tudok, de majd a pénteki vizsgálat után talán többet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,megnyugodtam!És igen,fiú lesz,így akkor érthető a combcsont hossz is:-)Sok sikert a pénteki ultrahanghoz!
2016. jún. 22. 16:46
3/3 anonim válasza:
Nekem a 3 hetes UH-n ezek a méretek voltak:
bpd: 78 mm
ac: 266 mm
efw: 1630 g
hc: 283 mm
fl: 58 mm
oldalkamra: 6,4 mm
A thq nem tudom mi lehet, azt nekem nem mértek. Első fokban érett lepény nekem.
Ne aggódj, szerintem teljesen jó értékek! :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!