Normális-e a has megkeményedése és néha enyhe fájdalomérzet egy egy pontban?
Figyelt kérdés
16 hetes kismama vagyok, első babánkat várjuk. Néhány napja eléggé megkeményedett a már jól látható pocakom és néha kis szúró, feszítő érzést is tapasztalok egy egy pontban. Minek tulajdonítható ez a jelenség? Normális-e vagy problémát jelent?2016. jún. 22. 08:48
1/2 anonim válasza:
Ha keményedik az a méh összehúzódását jelenti. Elkezdhet kinyílni a méhszáj.
Nekem 16 hetesen mondta a doki, hogy ki van nyílva a külső méhszáj és meg is van rövidülve. Onnantól kezdve nem lehetett szexelni és sokat kellett pihenni. Aggódtunk, hogy majd tovább nyílik, koraszülés lesz stb... nem nyíltam tovább, túlhordtam, indítani kellett a szülést, de még akkor se nyíltam, császár lett :)
Nem biztos hogy neked is elkezd kinyílni. Ha mész orvoshoz ő majd megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!