Farkaséhség mikor múlik el és pontosan mi okozza?
Figyelt kérdés
Minden 2.órában megtudnék enni egy dínót grillezve :/2016. jún. 21. 20:45
11/16 A kérdező kommentje:
Cukrom rendben van,tegnap pont nézték.
2016. jún. 22. 11:08
12/16 A kérdező kommentje:
Hát próbálok ritkábban enni mint ahogy megéhezem. De mikor mit. Van hogy csak a maradék ebédből eszek még 2-3x délután. Tegnap pl husos káposzta volt. Azelőtt rántotthús,na arra egész nap rájártam.
2016. jún. 22. 11:09
13/16 anonim válasza:
és próbáltad gyümölccsel helyettesíteni a plussz mini-ebédeket? éhes maradsz utána?
14/16 A kérdező kommentje:
Igen éhes :/
Most próbálom "éheztetni" magam,eltolni 1-2 órával,de az sem megoldás mert a gyomrom éhezik. Ma pl ettem reggel 7-kor,9kor,f 12kor... :(
De most délután 4ig nem szeretnék,de előre érzem hogy éhesen fogok most délután ébredni. Utána 7ig kitolnám és utána nem ennék. Ez a terv. Ez így napi 5x-i étkezés,csak a gond ott van,hogy a 2 étkezés között is már éhes vagyok.
2016. jún. 22. 12:13
15/16 anonim válasza:
lehet,hogy nem jót nem jó mennyiségben eszel, nyugodtan reggelizz meg bőségesen(ne gyorsan szívodó gabonapelyhet stb-t hanem pl. rántottát,lakjál jól aztán tízóraira egyél gyümölcsöt vagy joghurt stb, ebédre valami laktatót ne tésztát,salátát, akkor az gyorsan felszívódik hamar megéhezel rá, ezután délután joghurt-gyümölcs-activia zabkása stb később vacsora
16/16 anonim válasza:
En pontosan megertem a helyzetet, mert nekem is ilyesmi volt. Szerintem nincs különösebb mrgoldas rá, mert annyira kínzó tud lenni az éhség, amit nem lehet zöldséggel gyümölccsel vagy gabonafelekkel enyhíteni. Sok mindent próbáltam, pl. Gyomorsav lekötőt, chia magot (az megduzzad a gyomorban) korpovit, tej, gyümölcs,viz stb. Néha használt, de aztán végül a csirkemajas kenyertől lettem jobban vagy egyéb szenhidratos kajatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!