Hány hetesen van mészájvizsgálat?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok és egyszer sem nézték2016. jún. 21. 20:21
1/9 anonim válasza:
Nekem 37 hetesen volt először. Ne hiányold, fogják még elégszer nézegetni.
2/9 anonim válasza:
Nekem havonta nézte az orvosom. A végén sem volt sokkal sűrűbben. Akkor megnézte 35 majd 38 hetesen. Szülés alatt háromszor nézték. Ez kórház-és orvosfüggő nagyon.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így negnyugodtam :) első babámat várom és még néha nem tudom hogy mi hogyan zajlik
2016. jún. 21. 20:29
4/9 anonim válasza:
Sosem neztek. Rakerdeztem a szonografusnal, hogy miert. Ket oka van:a vizsgalat nyithatja a mehszajat, az uh-val latjak, ha nyilik a belso.
5/9 anonim válasza:
Orvosa válogatja, nekem mindig havonta nézték minden vizsgálatkor. Az elsőnél 4 ujjnyi volt a 37. héten, ez indította be a szülést, szerencsére így a kórházban indult be, a másodiknál meg a 38. héttől nem nézte meg az orvosom, nehogy beindítsa a szülést - 40+1-en nézte legközelebb, 2 ujjnyi volt, nem engedtek haza. Szóval nem árt ránézni, de ha az orvosod nem híve ennek, az sem baj. ha nagyon jóslózol. akkor illik megnézni, bár nekem rejtve nyílt ki anno. (ha hazajövök vele, kiesik a köldökzsinór és császár lett volna)
6/9 anonim válasza:
Nekem 35 hetesen nézte először, nekem is első baba. Ma is voltam nst-n, de nem nézte meg utána. 36 hkm
7/9 anonim válasza:
Nekem minden hónapban UH-n nézte a méhszájat. Kézi vizsgálat csak akkor volt, amikor panasz miatt kértem.
8/9 anonim válasza:
24 hetesen nezte eloszor es utana havonta (magan)
9/9 anonim válasza:
Nekem sosem nézték megkérdeztem a dokit azt mondta felesleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!