Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a szülés előtt 28 nappal...

Ha a szülés előtt 28 nappal igénylem a TGYÁS-t, mikor kapok először pénzt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb. 30 nap az átfutási ideje, de ez lehet több is. Amúgy tgyást igényelhetsz akár két hónappal szülés előtt is, mert úgyis meg kell jelölnöd mikortól kéred, és így mire kapni szeretnéd, el is intézik. Ha szülés után szeretnéd igényelni, akkor persze nem ez a helyzet, de nálad ez simán működik, hiszen a szülés várható időpontja nemigen változik már:)
2010. ápr. 13. 09:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Ma igénylem meg és mától kérem.
2010. ápr. 13. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, visszaolvastam, remélem nem voltam félreérthető! Szóval legfeljebb 28 nappal szülés várható időpontja előtt leszel jogosult rá, de az igénylőt elküldheted hamarabb is:) Még egyszer bocs, ha esetleg félreérthető voltam:)
2010. ápr. 13. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ma igényelted és mától kéred, akkor kb. május eleje közepe, mire megkapod, visszamenőleg is. Reméljük gyorsabbak lesznek, de nem jellemző:(
2010. ápr. 13. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták a gyerek születése után 42 nap még a folyósítás... azaz vagy 2 hónap lesz... :(
2010. ápr. 14. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!