Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek a tesztem? Szerint...

Megnéznétek a tesztem? Szerintetek? Predictor early.

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 19. 08:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
2016. jún. 22. 08:21
 22/25 A kérdező kommentje:
mai teszten szinte semmi nem látszik
2016. jún. 25. 07:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Felesleges ennyit tesztelned. Jelentkezz be orvoshoz, és nézesd meg magad, ha már legalább 1-2 hete késik a mensi. Ha UH-n nem lát semmit, méhszájból, tapintásból lehet látni, hogy terhesség kezdődik, vagy másról van szó. Az orvos írhat ki Hcg vérvételt is, ami szintén egyértelmű eredményt ad.

Magam részéről az első pozi teszt után már nem teszteltem egyszer sem... Pont azért, hogy ne izgassam magam feleslegesen, 16 hetes kismama vagyok.

2016. jún. 25. 09:18
 24/25 A kérdező kommentje:
Lombikos vagyok igy a mensi keses semmit nem jelent mert kapok progi potlast.szerdan 40 volt a hcg.jovo het szerdan kell mennem uhra,de szerintem lecsokkent a hcg
2016. jún. 25. 09:29
 25/25 Mono144 ***** válasza:
Teljességgel megértem az idegeskedésedet, de sajnos csak orvos fogja igazolni hogy sikerrel jártatok-e? Reméljük összejött, szorítok! Viszont ez idő...várnotok kell, nincs más út.
2016. jún. 25. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!