Vasárnap leszek 10 hetes pocis, ha használom az Utragestan hüvelytablettát már nem lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
7. héten volt egy kis barnázásom, a babával semmi gond nem volt, semmi levállás semmit nem látott a doki, írt fel 3X1 Utragestan hüvelykapszulát amit rendesen használok is. A 8. héten is rámnéztünk akkor sem volt semmi a babával, szépen nő minden rendben vele. Viszont még olyan messze a 12. heti Genetikai ultrahang, ugye semmi nem lesz a babával? Néha nyilalgat a hasam (de ez lehet a hátrahajló méhem miatt is) néha 1-2 csepp tejszerű valami jön a mellemből de más tűnetem nincsen. Agódom a picurkám miatt2016. jún. 17. 19:16
1/3 anonim válasza:
soha nem lesz olyan, hogy 100%-ra biztosan tudod, hogy nem lesz baj. baj mindig lehet, de ne így állj hozzá..
31hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy állok, hogy minden rendben lesz, csak egyszerűen annyira lelassult az idő, illetve jővőhéten szerettem volna ránézetni a picire de sajnos nem fog össze jönni. Pedig annyira szerettem volna
2016. jún. 17. 19:33
3/3 anonim válasza:
Én a 6. héten 3x is barnáztam, egy héten belül. Mindegyiknél szaladtam orvoshoz. A 2. után írt fel duphastont, a 3. után pedig mondta, hogy nem kell mindennel szaladni, ha csak enyhe. Táppénzen vagyok, és sokat pihenek. Én is csak nagyon nagyon remélem, hogy minden rendben van, meg beszélgetek hozzá magamban meg ilyenek.
Egy hónap utánra hívott vissza a doki, de "szerencsére" hamarabb elfogy a Duphastonom, úgyhogy 3 hét után megyek majd vissza, most még az is 10 nap. Nagyon nehéz kivárni, de mást nem tehetek.
Jó egészséget nektek! Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!