Mit jelent az hogy "felpuhult"méhszáj?
Nekem is ezt mondta, hogy a külső fel van puhulva, pénteken voltam utoljára, már azt mondta hogy ujjbegynyi a külső, de még mindig 3000-et írt, csak aláhúzta az első nullát. Szóval azt jelenti, hogy kezd nyílni. De a lányomnál ilyen volt több mint két hónapig, pedig végig dolgoztam (igaz irodán). 31 hetesen lett 3100, 34 hetesen is még annyi volt, csak aláhúzta akkor is a külsőt és a középsőt. 34 hétig dolgoztam, 37 hetesen lett 2111, 38+3-ra szültem. Szóval nem állandó fekvés kell szerintem, csak kicsit több pihi mint eddig csináltad.
Én most 18 hetes múltam, ikreket várok, 3000 az értékem külső aláhúzva, de pihizni nem nagyon tudok, 17 hós a lányom, lefoglal rendesen.
MagneB6-ot néha szedek, ha úgy érzem, de hála Isten nem sűrűn van.
Szóval szerintem nincs nagy gáz veled, pihizz amennyit tudsz, és minden rendben lesz!
Boldog babavárást!
Második vagyok.
Nekem van egy jó ismerősöm,akinek a terhesség korai szakaszában kinyílt a méhszája és azt mondták,hogy ez már így is marad.Nem maradt úgy.Normális lett a méhszája (zárt) és még rá is húzott a végén pár napot.Ne izgulj,nem lesz koraszülött a babád.
Minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!