Kevés magzatvíz 26 hetesen jelenthet gondot?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, de tudom befolyásolni a magzatvíz mennyiségét? Pl ha többet iszom, lehet hogy több lesz? Vagy ennek semmi köze egymáshoz?2016. jún. 16. 20:14
1/4 anonim válasza:
Ha nem iszol eleget, kevesebb lesz mint normálisan lenne, ha a normálisnál többet, akkor viszont egyszerűen kipisiled.
2/4 anonim válasza:
Nekem több volt, mint az átlag, ami lehetett a sok szénhidráttól. Esetleg próbálj többet enni, pl gyümölcsöt. Hátha...
3/4 anonim válasza:
Nekem is múltkor kevesebbnek látták,18 hetes uh-on,azt javasolta a szonográfus,igyak sokat,ha tudok,napi 2-2,5 l-t.persze nem szénsavasat.1 hét múlva teljesen jó afi-t mért.rájött,hogy ha bal oldalon ultrahangoz,olyan mintha semmi nem lenn,ha jobb oldalon mérte tökéletes volt.lehet ezért nem lett jó eredmény az előző uh-on,de az is benne van a pakliban,hogy épp cserélődött.tudod ellenőrizni,nem szivárog-e a vized?nekem rögtön ellenőrizte stixxel a drnőm és vérvételre küldött (teljes vérkép+crp szint)
4/4 anonim válasza:
26 hetesen nekem is nagyon kevés magzatvizem volt, sokat dolgoztam még egészen 29 hétig....ezután jobban oda figyeltem az evésre, sokkal többet ittam!!! Szóval sok folyadék, és pihenés legfőképp! 36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!