Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes kismama vagyok,...

29 hetes kismama vagyok, nagyon keményedik a hasam, és fáj is. Az orvosom írt fel Magne B6-ot, de semmi javulás. Nagyon aggódom, és félek. Árt ez a babának?

Figyelt kérdés
Ezeken kívül semmi étvágyam, és a hangulatom is a padlón van állandóan. :(
2008. szept. 26. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szólj a dokinak, hogy nem elég a megnézium. Én is ezért kaptam magnesii citrici-t ami nem volt olcsó, de azóta jobb.

A baba faros voltmég és azt mondta a doki,hogy nem tudok belül tágulni, és a keményedések miatt nemkönnyűneki megfordulni, még ha akarna se, de már jobb, talán megfordul.

2008. szept. 26. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! A MagneB6 nekem sem csinált semmit, nekem magnézium citrátot (magnesii citrici 500mg) írt fel az orvos, ebből szedtem 3*2-t. Egy dobozban csak 10 szem van, így megéri egyszerre 10 dobozzal felíratni.

Ez és a sok pihenés segített.

Nyugodj meg, pihenj sokat. Én a 20. héttől szedtem, most a 40. hétben vagyunk, még egyben. :)

2008. szept. 26. 18:26
 3/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A Magne B6 nekem se segített. Én a terhességem eleje óta szedek napi 2 Nospa Fortet és Magnesii citricit 6-8 szemet/nap, így elég jól viselem a dolgokat. Ha csökkenteni próbáltam az adagon nagyon fájt és sokat keményedett a hasam (kb. 20.héttől). Én sem szívesen szedek bogyókat, de ha a dokik felírják, biztosan nem árt a babának. Én jobban félek attól, hogy a görcsök miatt kinyílik a méhszájam, ezért inkább szedem. Pihenj sokat és ne aggódj, nekem is mindig ezt mondják. Üdv 24 hetes kismama.
2008. szept. 26. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is a doki magne b6-ot írt fel,de nálam semmit sem használt,de újra elkezdtem szedni és most használ,de szedhetnék másfajta magnéziumot is!

31 hetes kismama

2008. szept. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!