18. Hetes terhes vagyok, véreztem szex közben. Nagy a baj?
Figyelt kérdés
Tegnap szexeltünk párommal. Nem voltunk durvák, de nem is mondanám szeretkezésnek. Amikor teljesen bennem volt a párom, a hasam jobb oldala, alul el kezdett fájni. Majd észrevettük, hogy vérzek. Nem nagyon, csak épp hogy. Aztán ma reggel is szexeltünk, teljesen más pózban, finoman. Mégis volt egy kis vérzés. Ijedjek meg, és szaladjak a dokihoz? Vagy nyugodt lehetek, de azért menjek a dokihoz?2016. jún. 15. 07:29
11/11 anonim válasza:
én ezen picit kiakadtam, hogy tegnap este véreztél, nem mentél orvoshoz, majd reggel szexeltél :O
ez tényleg felelőtlenség volt, nagyon is :(
majd írd meg mit mondott a doki, remélem minden rendben a babával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!