Ki jár dr Málik Zoltán magánrendelésére? 1
ezért aggódom én is,3. gyereket várom és a másodikat is 38. héten nst-n szültem meg!
mikor mész hozzá legközelebb?
Hasfajassal korhazba kerultem 5 hetes es par naposan. Egybol befektetett ahogy megerkeztem es az ultrahangnal kozolte hogy egy hatalmas kettevalasztodott cisztam van es meg ma este ugy nez ki hogy meg kell muteni de akkor keszuljek arra hogy elmehet a baba...nem ehettem meg semmi ami kell a mutet elott.. halalra remulten...zokogtam es alig kaptam levegot a sirastol es ezt o is latta.
Majd felhivtam a ferjemet hogy mi a helyzet...berongyolt es pont ossze futott a dokival amikor jott be hozzam....o kerdezte meg hogy most akkor mi van pontosan. A doki akkor kozolte hogy csak akkor kell muteni ha iszonyu fajdalmaim vannak de a ciszta kell a terhesseghez mert az hormont ad. Na ezeket nekem senki nem kozolte ott bent csak a ferjem elott mondta el. Felhivtam a magan orvosomat aki elmagyarazott nekem mindent. Amit panaszoltam meg hogy az ultrahangnal semmit nem lattam a babambol es alig mondott valamit de ez volt jellemzo a tobbi dokira is.
A sajat orvosommal kovettuk a peteeresemet es pontosan tudjuk melyik nap volt...mondtam a dokinak hogy tuti 5 hetes es x napos vagyok es nem 7 hetes!! De hogy en ne magyarazzam meg neki...cserebe az ultrahangnal halalra remiszett hogy meg mindig nincsen szivhang....na es akkor mondta a sajat orvosom hogy na de 5 hetesen hogy is gondoljak?
Tatabanyan nem tervezek szulni sot ha valami van akkor is inakbb pestre rohanunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!