Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Kapott valaki 35...

Kismamik! Kapott valaki 35 hetesen vas injekciót? Rendbe hozta szülésre?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Én utána kaptam,de nem lett jobb.Vörösbort ittam mindíg 1dl-t kb.2hétig,attol jobban voltam:-DNem vicc!
2010. ápr. 12. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
nálam úgy kezdődött h 6 hetesen kiderült h várszegény vagyok.kaptam neo ferro folgammát,szedjem napi 2*1-esével.24 hetesen kontroll vérkép.nemhogy javult volna,romlott a vérképem.gyógyszeradag felemelve 3*1-re.kontroll vérvétel 3 hét múlva.vérképem tovább romlott.akkor kaptam vénás injekció kúrát.ferrlecit a neve.utána megint vérkép kontroll.hát nem volt túl sok javulás.a doki válasza annyi volt rá h szedjem tovább a neo ferro folgammát,ami ugyebár nekem olyan mint halottnak a csók.nemhogy használna,hanem csak ront a helyzeten.
2010. ápr. 12. 17:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem most írta fel a doki a Ferrlecit-et, 10 napig kell beadatni, kíváncsi leszek, hogy mi lesz az eredmény. A terhesség elején nagyon jó volt a vasam, de most rettenetes. Remélem azért sikerül rendbe hozni. Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!