Mit tegyek? Ma veszekedtünk a férjemmel.12 hetes vagyok, egy vérzés miatt csak feküdnöm szabad.
Figyelt kérdés
Ő elment itthonról. 3 gyerekünk van. Sokszor nincs itthon, van hogy csak reggel jön haza.2016. jún. 12. 18:35
11/13 anonim válasza:
"Sokszor nincs itthon, van hogy csak reggel jön haza."
Gondolom, inkább ne tippeljek, hogy az éjszakát hol tölti.
12/13 Mono144 válasza:
Sajnos a problémák többsége abból adódik hogy a párok nem beszélnek meg semmit egymással. Én is igyekszem a férjem efelé terelni, mert én mindent megbeszélek, neki ez nehezebben megy, de azért egyenlőre azt látom működik. Ezt akkor is tisztáznotok kell hogy ő mit is szeretne tőletek.
13/13 anonim válasza:
Beszéljétek meg. Ha nem megy akkor kérd meg az orvost, hogy utaljon kórházba. Akkor talán leesik neki, hogy nem csak nyavajogsz. Az ilyen helyzetek mindig jók valamire. Leginkább arra, hogy átgondoljuk mit is akarunk a másiktól és ő mit akar tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!