Nagyon megfáztam. Az orvos nem ír fel gyógyszit. Milyen más gyógymódokkal próbálkozhatnék a 32. héten?
Szia! Én 1-2 hete voltam így. Homeopátiás bogyót, és szirupot szedtem, és még így is sajnos 1 hétig gyengélkedtem, mire hatott. De az előttem szólók tanácsai is tök jók.
Jobbulást neked!
Kérj homeopátiás patikában megfelelő szereket, ott van kiskönyv is, és a tüneteid alapján ki tudod választani, hogy neked melyik szer kell.
Ezenkívül kamillás gőzölés, gargalizálás sós vízzel, hagymatea (meglepően nem rossz, sőt...!), és fekvés, fekvés, fekvés, 2-3 napig, vastag takaróban, jól felöltözve, hogy minél többet izzadj! És sok-sok folyadék!
Én egyszer lázasan, betegen, gyógyszert szedve megmásztam a Kőris-hegyet a Bakonyban, 800 m magas, a tetején elkapott minket egy hóvihar, az alján meg sütött a nap... Aznap estére már semmi bajom nem volt. Biztosan azért, mert 3 pulóverben és egy télikabátban folyamatosan mentem 3-4órát felfelé, és izzadtam!
Jobbulást!
Avényköteles gyógyszerek mindig kerülendők, ezért nem is írnak fel, de furi hogy nem is ajánlott..
Sinupret szedhető, még csecsemőknek is van cseppformában..vény nélküli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!