38 hetesek közül van olyan sorstársam, aki még szintén
dolgozik?
2010. ápr. 12. 12:17
2/10 A kérdező kommentje:
A pénz miatt. A páromnak pár hónapig nem volt állása, így nem sikerült egyenesbe jönnünk, minden napi fizetés számít, amit hazavihetek.
Én a fimmal addig dolgoztam mint te (családi üzletben), a lányommal csak a 34 .hétig, de csak azért mert átadtam a munkakörömet és nem volt mit csinálni bent.
Szencsére nem vizesedtem, nem fájt semmim.
Anyám velem az utolsó előtti napig dolgozott, nem azért mert muszáj volt, hanem, mert nem volt semmi baja, közel lakott és nem érezte úgy, hogy megterhelő.
2010. ápr. 12. 13:18
Én még csak 28 hetes vagyok, de úgy beszéltem meg a munkáltatómmal, hogy konkrétan szülésig dolgozom. (Nálunk is a pénz az oka) Én azért elhatároztam magamban, hogy mivel július 7-re vagyok kiírva, max júni. 30-ig dolgozom. Mondjuk nekem is irodai munkám van, de nem mondhatom azt, hogy lelkileg-szellemileg-fizikailag nem megterhelő. Azért vigyázz magatokra.
2010. ápr. 12. 13:26
Kevésre vagy bejeletve? Ez a gond?
Menj el tgyás-ra, egy forinttal sem fogsz kevesebbet kapni mint a fizetésed most.
ha kiíratod magad táppénzre, akkor is csak pár ezer forinttal kapsz kevesebbet szülésig, nehogy azon múljon az egészséged, nyugalmad! Azért szülni ne a munkahelyedről menj!
2010. ápr. 12. 13:52
A férjed ezt engedi????? Menjen ő dolgozni, ha kell több helyre. Irány haza, pihenj. Vagy visszamész a szülés után a 6. héten a pénz miatt? Jár neked a pihenés, készülj a szülésre testileg-lelkileg. A férjed meg hozza a pénzt.
Szerintem.
2010. ápr. 12. 13:57
Sajnálom, hogy még dolgoznod kell, a vizesedésre tudok ajánlani neked egy homeopátiás cuccot, na a neve most nem ugrik be, de a patikában ha kérsz, akkor ők tudják és nagyon jó. Legalább a komfortérzeted javuljon...
Könnyű szülést!
2010. ápr. 12. 14:34
csajszi,irány haza pihizni!azért ebben az idöszakban már ne melóz,akár ülömeló akár nem!készülj fel a szülésre lelkileg is testileg is!rendezkedj otthon a babacuccoknál,készülj a baba fogadására,nézd át kell-e még valami,szerezd be ami még kell,pihizz,élvezd a várandóságot amíg még lehet!dolizzon mostmár a párod és ne Te!könnyü szülést majd neked!8hós baba anyuja
2010. ápr. 12. 20:20
9/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, a homeopátiásra rá fogok kérdezni, mert a védőnőt kérdeztem, hogy mit ajánl, és ő semmilyen készítményről nem halott. A párom rám bízza, tudja, hogy a babánkat nem veszélyeztetném, de ha holnaptól othhon maradnék, egy szava sem lenne. Igen, a bejelentett fizum töredéke a ténylegesnek, sajnos tgyás vagy táppénz alatt nem pár ezerrel kapnék kevesebbet. De már majdnem minden kész a babának. :) Könnyű szülést mindenkinek! :)
akkor nem marad más hátra,mint hogy élvezd a várandóságod utolsó heteit!pihizz sokat és aludj amennyit tudsz,mert ki tudja mennyire fog hagyni majd!én a vizesedésre forralt petrezselymet ittam!apróra vágod,forralt vizet(kb 2-2,5dl)öntesz rá,fedö alatt hagyod állni kb:15 percet majd leszüröd és ihatod is!én nem ízesítettem,mert hamar túl akartam lenni rajta így egy egyhúzásra lehajtottam!ebböl ittam nap hármat,valamennyit segített,de csodákat nem tett!
2010. ápr. 13. 19:13
Kapcsolódó kérdések: