Mit tehetek, h jól érezze magát a baba a pocakban,30 hetesen?
Nekem folyton melegem van mióta terhes vagyok, a hasam különösen nem bírja a meleget. Anyosom mondta is, hogy anno mindig betakart, meg ne fazzon a gyerek, rossz nézni, h csak egy polo van a hasamon.
Szerintem ezt mindenki másképp érzi. Az meg, hogy 30 hetes vagy semmivel sem másabb mint a 29 volt. Pihenni fekudni és nem sétálni meg csak akkor kell ha a doki mondja h nagyon szétnyílt a méhszáj. Mindennek oka van, csak azért mert 30 hétbe léptél nem kell változtatni.
:)
Én is 30 hetes kismama vagyok. A héten festettük a szobánkat, új padlószőnyeg került le, most pakolom épp a szekrényeket, 2 komódot és egy akasztós szekrényt raktam össze eddig a 2 nap alatt. Ma még vár rám egy komód a nagyobb gyerekemnek, és egy nagy szekrény, azokat is össze kell raknom. Utána a hétvége a pakolásé. Úgyhogy pihenésről, fekvésről nem is álmodozom. Én még bicajjal járok mindenfelé, úgyhogy keveset sétálok. :)
Jövőhéten megyünk a nagyobbal az utolsó ovis kirándulásra, előtte 2 napig az anyám albérletében fogok pakolászni, mert költözni fog, de ő külföldön dolgozik, úgyhogy valakinek össze kell pakolnia a cuccait, mert nem jön haza csak augusztusban, ha megszületik a lányunk.
Sok gyümölcsöt eszem, a cseresznye folyamatosan érik, van már ribizlink is, azt is csemegézem, meg a nektarinra vagyok rákattanva. Egyebeket nem eszek, mármint plusz vitaminokat, még a Gravidát sem szedem csak 2 naponta.
A kicsi lányom nagyon jól érzi magát, én nem parázok ezen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!