4hetes pár naposan kinek mekkora volt a petezsákja? Többi lent!
csütörtökön csináltam egy pozitív tesztet de pénteken délelőt barnázgattam.hívtam a dokit!csinált egy hüvelyi uh-t mondta a méhnyakhártya 14mm de nem lát semmit menjek el bHCG vérvételre.Tegnap kész lett az eredmény 576mIU volt a vérvétel eredménye. és 4mm petezsákot is látott már.Szerintetek nem pici a petezsák ???
utolsó menszim első napja május 6.-a (30naposak a ciklusaim)
Szerintem normális. Az is jó, hogy egyeltalán ár látni lehet, sok esetben csak az 5. héttől látható, addig max a felritkulás a nyálkahártyában.
A hcg szint is nagyon jó. Gratulálok!
Ne aggódj! Örülj! :)
gratulálok !
Én is ennyi idős vagyok 4 hetes és 3 napos. Épp hogy csak pozitiv tesztem van.
Nekem is volt 2 napig enyhe barnázásom, de csak pisilésnél vettem észre.
Azóta csak erősödtek a tesztjeim és most már émelygek is.
Én csak kb 2 hét múlvára tervezem a dokit, ha minden jól megy. és nem lesz gond. Akkor már egyértelműen kiadja a papírt amin rajta vagy hogy élő terhesség (ha már lesz szívhang persze )
A 14 miliméter szerintem jó érték. A Hcg szinted is megfelelő a 4 hetes terhességnek.
Ne aggódj, gondolom vissza rendelt a doki 2 hét múlvára, hiszen akkor már lesz szívhang is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!