Kecskeméten bérczi ildiko milyen ultrahangos? Kiszüri ha baj van
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 09:40
1/3 anonim válasza:
Én hozzá járok, hallottam róla jót és rosszat is. Személy szerint meg vagyok vele elégedve. A kórház is elfogadja az UHt hivatalosnak, kapsz DVDt, képet 13 ezer egy 2+4 D-s vizsgálat.
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon sokára tudta megmondani a gyerkőc nemét, és nem a fekvése miatt, hanem mert szerinte nem lehetett rendesen látni hónapokon át..persze..
3/3 anonim válasza:
Nincs jó tapasztalatom Bérczi Ildikóról.
Az előző terhességem alatt 3 héttel korábbra állapította meg a szülés várható időpontját - nem érdekelte, hogy az általa számoltak teljesen ellentmondtak a magzat méreteinek.
Most egy 8 hetes terhességet nem tudott megállapítani, leírta, hogy nem vagyok terhes, így csak a 14. héten derült ki a várandósságom. Szóval én biztos inkább Tankó doktorhoz mennék ha arra vagyok kíváncsi, hogy egészséges lesz e a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!