Ha a toxoplazmózis betegségen sosem estem át, akkor mekkora a valószínűsége, hogy épp most kapom meg? A várandóság hajlamosít a betegségre?
25 éven át folyamatosan voltak macskáim. A mostani szobacica 5 éves, alutasakos tápon él.Velünk alszik.
25. hetes kismama
vAloszinü nem vagy beteg,mert 25 év alatt volt macskàtok,màr àtkellett esned rajta,vagy védett a szervezeted.
Nekem is van cicàm,és a teszt kimutatta hogy a szervezetem védett.
60 szàzaléka a nöknek megbetegedik,,40 nem.
Csinàlj tesztet azért
Kétszer vizsgálták eddig és sajnos nem estem eddig át a betegségen.
Teljesen negatív eredmény jött ki.
Nekem több mint 10 éve vannak tengerimalacaim és még én se estem át soha a toxoplazmán, pedig azt hittem. Mióta babás vagyok, arra figyelek, hogy simogatás után mindig megyek kezet mosni. De azt gondolom optimistán, ha eddig nem kaptam el ezt a betegséget, akkor talán most se fogom.
Ne gondolj semmi rosszra!
Minden jót, 29 hetes kismami
Nem baj ha nem estél àt rajta,az se baj ha cicàtok van,(csak legyen beoltva)ha eddig nem volt tedd meg most a baba jövetele miatt is.
Amit ne csinàlj:A cica almàt ne cseréld,kérd meg a pàrodat vagy valakit hogy segitsen,amig terhes vagy,mert a betegséget nem a cicàtol,hanem a pisijétöl,meg a székletötöl,vagyis azokbol felszabadulo mérgezö gàzaktol kapod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!