Csak sós ételeket kívánom ez nem baj?
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 07:30
1/5 anonim válasza:
Szia! Bajnak nem baj, csak nagyon vigyázni kell velük, mert a só visszatartja a vizet a szervezetedben, ami ugye oedémához vezethet. Szóval nem tanácsos túlzásba vinni, terhesség alatt pláne!
Sajnos én is azokat kívánom...:(
2/5 anonim válasza:
Szia. Bajnak semmiképp nem baj, amíg nem viszed túlzásba a sófogyasztást. Én is mindíg azt kívántam, sőt előtte sem voltam édesszájú. Aztán így a terhesség vége felé, elkeztem kívánni az édeset de nagyon.
Üdv 32 hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Nem baj, de azért figyelj oda!
Nekem most emiatt kell só és fűszermentes diétáznom, mert sok sósat ettem és így sajna ödémás lett a lábam. Ugyanis a sok só megköti a vizet.
Most vagyok 32 hetes, gondolhatod mekkora trauma most nekem hogy nem ehetek úgy mint eddig.:(
Szóval csak mértékkel!
4/5 anonim válasza:
Nem baj, azt mondják a régiek,hogy tudja a szervezet mire van szüksége és amikor kívánsz valamit akkor jelzi mi hiányzik neki. De ezért figyelj nagyon oda és heti 1x tarts gyümölcs napot vagy olyan napot amikor egyáltalán nem eszel sósat és sokat ( vizet, ásványvizet) iszol. hogy ne terhelődjön meg a szervezet és tudjon ürülni a felesleges víz. Aztán majd ez is elmúlik és mást fogsz kívánni.:)))
5/5 anonim válasza:
Ezzel a sóval annyi baj van. Én is a sósat, fűszereset szeretem, de határozottan eltiltott tőle az orvos és a védőnő is, mivel ugye megköti a vizet. Őszintén szólva nagyon nehéz megállnom, nem is tökéletes a hozzáállásom, de azért igyekszem! Próbáld te is visszafogni magad, gondolj a célra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!