Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha csökken korai terhességben...

Ha csökken korai terhességben (6. hét közepén) a mellfeszülés (eddig kibírhatatlan volt, mára jobb) az normális? Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

Első terhességem, nem volt eddig hányinger, csak az őrült mellfeszülés jelezte, meg az alhasi szurkálás, hogy baba van meg persze a teszt. Pénteken voltam orvosnál, az ég világon nem mondott semmit, csak azt, hogy keressem fel a védőnőt, meg hogy 6. hét 4 nap. De azt hogy van-e szívhang, méhen kívül v belül van ilyet semmit.

Erre szombat este elkezdett fájni a hasam olyan tompán, nem a szurkálásszerűen, azt már majdnem meg is szoktam, kb 10 perc volt ez maximum, utána még egyszer este, és kész. Reggelre meg már nem is fáj annyira a mellem, viszont olyan hányinger van, hogy alig megy le a kaja a torkomon és nagyon fáradt vagyok ami eddig nem volt.

Lehet vetélés esetleg hogy csökkent az a tünet? ... Az a baj hogy a nődokihoz ha holnap kérnék időpontot, 2 hét múlva adná.

Szedek magnéziumot és palástfű teát (így, bio módszerrel a tea segítségével jöhetett össze a bébi valószínűleg) de hogy még ott van? V nincs? .... Volt már valakinek ilyen? Most várjak még 2 hetet és lehet hogy már nem is él szegényke? ...

Azt olvastam hogy ha a mellfeszülés csökken az nagyon nem jó jel.

Kérlek adjatok tanácsot. Köszönöm előre is.

2016. jún. 5. 09:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
Vérvétel, ha éhgyomorra vagy azonnal, ha nem akkor másnap reggel.
2016. jún. 5. 11:50
 12/22 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom hogy van ez felétek, de nálunk 3 hét MINIMUM a vérvétel, mindenki ki van akadva, ez sokkal több, mint fél éve van így, és Pest megyei városról van szó, tehát nem valami eldugott zugról. Mellesleg ha sürgősségit kér az orvos itt, csak akkor csinálják meg aznap, szájhúzva.

Itt Gödöllőn (mondjuk ki a város nevét) más okból magánorvost 1 hét várakozás után találtam! Mert ott is fullon vannak a jó orvosok. Körbe kell telefonálni a várost, hogy ki tud előbb fogadni. Persze aki nem olyan "menő" orvos, csak ott van hely.. Itt a nőgyógyászati szakrendelés idejét is heti 18 órával vették vissza, az összes rendelési időt csökkentették, ami brutálisan durva. Legyen itt terhes az ember....

Komolyan irigy vagyok a ti városotokra, hogy ott úgy megy.

2016. jún. 5. 14:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az eredeti kérdésedre visszatérve, ne aggódj! A tünetek változása az égvilágon semmit nem jelent. A tüneteket a hcg okozza, az pedig még egy esetleges embrióelhalás esetén is akár hetekig magas szinten marad. Sajnos nekem volt vetélésem, de a tüneteim még a műtét napján is megvoltak, pedig már régen nem fejlődött a terhesség.

Minden rendben van veled! Nem törvényszerű, hogy végigszenvedjük ezt a 9 hónapot! Gratulálok!

2016. jún. 5. 17:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Palastfutol jott nekunk is ossze a baba de en nem iszom mar pozi ota :) 10hetes vagyok melleim nagyok 95D es 9.hetre mult a mellfeszules azt hittem sose lesz mar vege ugy fajt
2016. jún. 6. 04:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod elhinni, de Borsod megye, azon belül is Miskolc.
2016. jún. 6. 05:47
 16/22 A kérdező kommentje:
ma foglaltam időpontot a nőgyógyászhoz, JÚL. 20. azaz több mint egy hónap amíg orvos elé kerülhetek. A MÁSIK CSAK SZEPTEMBERRE AD IDŐPONTOT.
2016. jún. 16. 19:05
 17/22 A kérdező kommentje:

.... saját kérdésemben ismét OFF vagyok...

és ugye a terhesség alatt minden hét számít..... azért ez rettenet durva itt. És azt mondták, hogy örüljek hogy ez is van mert lehet hogy ez is megszűnik. :) Gratulálok. Ha nem fideszes a városvezető akkor a várost le is dózerolják akár.... Magyarország "szeretlek"...

2016. jún. 16. 19:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon durva. Több mint egy hónap? Ez érthetetlen.
2016. jún. 16. 20:20
 19/22 A kérdező kommentje:
Kedves előző Válaszoló, nekem NEM 2 HÉTRE adtak MA időpontot hanem több mint egy hónapra (JÚL. 20!!!) ! a másik orvosnál szeptemberi időpontokról van szó persze fizetős magánorvost azonnal találni a jövő hétre! Erről a rendszerről ennyit. Áldja a sorsot az, akinek ilyen jó szerencséje van, hogy van egészségügy a városában! DE ÉN IS ANNYIT FIZETEK TB-T MINT MÁS.... PECH... :) Boldog babavárást mindenkinek.
2016. jún. 16. 20:58
 20/22 A kérdező kommentje:
korrekció: volt itt egy válasz ami kitörlődött valahogy, oda írtam ezt a helyesbítést, azért írtam hogy Előző Kommentelő mert ez jelent meg nekem utolsó válasznak.. Bocs:(
2016. jún. 16. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!