Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyszerűen szörnyű ember...

Egyszerűen szörnyű ember vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tervezett babáról van szó , épp ezért nem is értem mi történik velem. 23 hetes terhes vagyok és teljesen bepánikoltam . Nem azért, hogy mi lesz ha megszületik stb, hanem hogy mi lesz most velem? Siratom a régi életem, ami soha nem lesz olyan , mint volt. Mi van, ha kihagytam valamit , amit már soha többet nem fogok tudni pótolni? Néha azt kívánom bárcsak ne lennék terhes. Aztán meg sírok, hogy hogy lehetek ennyire önző, hiszen már most szeretem a kis törpémet. Páromnak nem merem mondani mit érzek, mert ő annyira boldog a baba miatt. Nem akarom, hogy az érzéseim miatt csalódjon bennem. Tényleg szörnyű ember vagyok? Vagy más is érezte úgy, hogy bárcsak lenne még ideje magára?

(Amúgy 29 éves vagyok)

2016. jún. 4. 10:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
.
2016. jún. 4. 17:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az őszinteséget. Borzasztóan jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal. :)
2016. jún. 4. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!